Tuesday, December 28, 2010

Album Disember 2010

hari ni tercapai gak hajat nak berkata-kata disini..Act, tiap-tiap hari je aku jenguk blog ni tapi sekadar jenguk je la..tak de idea n tak de mood nak menaip..huhu. Aku agak berpuas hati dan bersyukur sebab cuti ni kiranya aku tak menyepi..18 Disember 2010 aku telah dapat hidayah tuk pegi perjumpaan ngan rakan-rakan sekolah menengah..tu pun last-last minit baru tergerak hati nak pegi..hehe..walaupun tujuh orang je termasuk ngan aku..yg penting hepi lama tak jumpa. Rindu!!
seronok jumpa korang..


24 Disember 2010 aku ngan mek kah berjaya wat sema suprise! yeah!! huhu..kitaorang tak bagitaw pun die yang kitaorang nak gi umah die..Plan ni berjaya ngan bantuan ain, fazir n kawan2 lain..ngeh3..Persandingan kakak sema..cayalah! yg paling penting..purple! adalah cikit aksi2 melucukan n geli hati..sume tu kenangan bagi aku..Si pacat kat umah sema bagi aku tanda kt kaki..nk bg aku kenangan terindah ke ape? haish...

abaikan muka ku yg tembam..muka ngantuk..pkul6.45 da brtolak dr umah semata-mata nak naik train..huhu


Gambar pengantin kecik je kan..hihi..

Makacih ya teman-teman sekalian...hehe..Entri ni da 3hari dlm draf..hari ni bru post..hehe. 

- semalam result da kuar..tak yah tanye dapat bape (T_T) 
- bukan album lagu ya teman-teman...album gambar..hehe

4 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wow..hehe
omey2..nnt nk deh..hehe

dayang_na said...

hehe..bules2..t org wi..

syamim said...

waa kak sema nikoh...
mn pengantin laki dio??
xdop napok pn..iskh

dayang_na said...

ho2 mim..maso pengantin laki sapa, xdan nk amek gambar..hehe..