Tuesday, March 8, 2011

Berperang dengan katil

aku ada masalah =(

masalah utama: pkul 11-12malam adalah saat2 genting aku akan jadi mengantuk giler2.
punca: -

kalau minggu exam, aku akan stay kat meja study...maka, macam2 gayalah yang ada disebabkan aku akan tido di meja study selama 15minit..patah tengkuk..huhu

kalau hari -hari biasa aku akan mengambil pendekatan tuk trus mendarat ke katil yang empuk. Katil akan mendodoikan aku sampai la pkul 6pagi esoknya..pastu nagis jela sebab assignment tak ciap lagi.huhu.. (T_T)

huaaaaaa...rasa mau hantuk kepala kat dinding. sape suruh tido...kn3? patut ke aku istiharkan perang dengan katil? no..no..no..no..no...huhu.

mula marah dan membebel kat diri sendiri...haish!

4 comments:

~conangirlz~ said...

same as me..tgk katil je..terus rase cm nk titon lag..heheehehehe..tp ak lag teruk r..ko at least tgh mlm bru berperng..ak tetiap mase..hehehehehe..

dayang_na said...

hahahaha....taw xpe...katil ngan aku tak dpt dipisah kan..huhu

Anonymous said...

Seronoknya klau dpt tido skrng

dayang_na said...

um. seronok..jom2..hehe