Monday, May 2, 2011

[Exam Mood] Akal Vs Hati

akal berkata-kata:

Bosan taw...walaupun byk chapter lg tak abes bace..huhu. Student ke macam ni? Entahla..itu ape yg aku rasa. Sungguh bosan bila dari pagi sampai petang dk ngadap benda tu je.Dalam dua arini..aku guna sepenuhnya pagi dan petang dengan study..Tapi as a result, malamnya aku tak dapat buat ape2. Pandang nota pun dengan pandangan yg kosong. Last2 aku tido awal..Conclusionnya, memang malam aku tak dapat study bila dh guna spenuhnya pagi dan petang.

Tapi...

syak wasangka sungguh dengan perangai aku ni...

Macam mana orang lain boleh bertungkus lumus study 24jam tanpa jemu dan rasa bosan..Mesti orang akan cakap, niat itu penting..Kalau orang lain boleh wat, nape aku tak boleh? Takde sape pun cakap aku tak boleh..kan3?

So, jom study..wat elok2..peluang hanya sekali..wat yg terbaik! yes!


motivasi diri berhenti di sini..

hati berkata- kata:
Hukhukhukhuk...mau pulang..mau kuar..mau study tempat lain plak. Da lenguh dk kat meja study tu.. 
Kalau la aku ada semua..mesti hidup ni mudah kan? (dreaming)

2 comments:

~conangirlz~ said...

dear fren, tahukah anda bahawa ak pon begitu jua..bezanya, ko gune sepenuhnye..ak tidak..kekekeke..
utk diana kawanku, tabahkan ati, tingktkan semngt, marilah berlawan/berjuang..hepi2 study..dont stress2 my dear fren.. :)
gud luck utk esok..hehehe

dayang_na said...

ooo..yeke wahai sahabatku? Ala..aku lupa nak letak tanda..sepatutnya mcm ni 'sepenuhnya'..hehe

Thank sgt2 atik..mmg perlukn ketabahn pon..huhu..Jom2 study..GudLuck gak! wat elok2 ek..=)