Monday, July 4, 2011

Girls and Guys

when a girl said 'you meant everything..'

bila girl cakap macam tu, girl tu da merasakan kehidupannya cukup lengkap.. Awak adalah bf dia..baginya, awak la kawan..awak la tempat mengadu, awak la tempat berkongsi segala suka dan duka. Awak la orang yg girl tu akan bawa gi shopping, tengok wayang atau lepak-lepak. Awak jugak tempat yg girl tu rasa selamat, tenang dan semuanya lah..dan tak mustahil awak adalah Mr.Right girl tu suatu ari nati.

when a guy said 'you meant everything'..

yup, awak adalah orang yg paling special dalam hidupnya..Awak adalah gf dia.. Tapi awak tak semestinya kawan dia yg dia boley citer semuanya..awak bukan kawan dia yg boleh sorak 'GOL' sama-sama kat kedai makan..awak tak semestinya kawan yg boleh lepak masa bosan sesangat..awak tak semestinya orang yg die akan cari dikala suka dan duka. Gf tak smestinya kawan..

Ouch, its hurt ok..
So sory..mesti ada guys yg akan kata tak adil la..girls pun ada yg macam tu..Btul3x..angguk 10 kali. Semuanya bergantung kat hati masing-masing..

da la..stop. Hari ni tetibe jadi Dr.Cinta..kononnya la..padahal aku tak paham pun ape yg orang dk bincangkan..hehe. Patut la orang kata love is complicated. Segala yg di atas adalah pendapat aku semata-mata..betul atau salah aku sendiri tak pasti..huhu. Believe it or not?  

gambar hiasan dr En.Google
oh ya..jangan segan silu tuk betulkan grammar aku yg tunggang langgang..hehe

2 comments:

Miss RerAmE said...

hehehehe

i'm fine!

owez say dat....sakit woooo

tapi itu hakikat kehidupan..kan?

p/s:xjumpa Mr. R lagih..hehehe

Dyana said...

me too..
huhu
btul2..kna kuat!
alololo...nati jumpa r tu slow2..hehe