Wednesday, September 14, 2011

Moody

Hidupku dah mula sibuk dengan persediaan tuk sampling.. Banyak benda kena baca, kena paham sebelum gi site. Esok kena sedia semua alat-alat dan perkakasan tuk bawa gi site. Tapi..hampeh! No MOOD lorrrr... adoiii.. Ape boley wat? Rasa sangat malas dan lapar.. Ini adalah diet program aku..

  • kurangkan minum nescafe..yes, i did it. Dah 4 hari tanpa nescafe..aku ganti ngan neslo.. hehe.. kononnya nak kurangkan caffein
  • ganti nasi dengan makanan lain pada waktu lunch. Hari ni cubaan pertama. Agak lapar.. =(
  • minum segelas susu sebagai sarapan
  • sepatutnya dah mula jogging setiap petang.. Tapi, nama lagi tak de mood kan, memang tak de mood nak wat ape pun.
Update blog je rajin sebab tataw nak bercerita ngan sape.. Siape la aku tuk bercerita kalau orang tak mo dengar. Kan? Ayat tak ley blah..hehe. 

matahari, awan, bulan dan bintang menjadi teman sehingga saat itu tiba. Tetibe rasa nak nyanyi..talking to the moon...try to get to you..(gaya ala-ala bruno mars)

3 comments:

Miss RerAmE said...

nmpok dh tuh gayo bruno mah...hehe

Dyana said...

haha..hola..peminat ni..mujur tak ujan jah. hehe

atique said...

huhu