Saturday, June 16, 2012

riang gumbira

Salam sabtu..

Kejap..hari ni sabtu kan? yeay!!! Lompat-lompat..

Hari ni riang gembira berada di atas tilam kesayangan.. hihi.. Perut da kenyang terisi dengan nasi lemak, roti canai ngan teh tarik.. Alhamdulillah, nikmatnya..

Hari ni korang wat ape? Aku kat umah je.. Aku tanya, aku yang jawab sendiri..khekehkeh.. MyComot takde kat sini, tak boleh gi jalan-jalan.. Tapi ok la jugak..poket da ringan..(T_T)

Misi arini adalah untuk siapkan slaid presentation.. Setelah sekian lama dan berbulan-bulan tinggalkan kelas, tak ingat da macam mana nak present.. Waaaaa... Nanges la.. Hari isnin ni ada presentation ngan SV kat company.. (~_~'')

Hentam saja la kan.. markah die da kasi.. heee~
Tapi sebelum tu, harus la berbloging sampai lebam..huhu

Enjoy your day... have a nice weekend =)



# Tetibe cemburu menguasai diri..erkkk..
# Ada orang tu OT arini.. Bagus-bagus.. t dapat gaji kite gi makan sutun ek..


No comments: