Saturday, May 28, 2011

Wordpress.com

Dua tiga hari ni asyik duk usya-usya wordpress..saje je..rasa macam nak memulakan sesuatu yang baru. Blog yg baru..hehe. Oleh kerana syok sangat usya, tangan pun gatal wat akaun wordpress..huhu. Tapi, aku masih belum post ape-ape entry kat situ. Masih pening..dan tak tahu guna. Orang cakap guna wordpress lagi mudah dari blogspot..ye ke? aku yg cetek ilmu wordpress ni terasa sangat sukar dan serabot benda alah tu..huhu. Dan akhirnya aku tinggalkan wordpress tu sesepinya..tunggu ada mood baru buka balik. Tu la, curang lagi ngan blogspot..last-last 'rujuk balik'. hihihi...i lap u lah my cute mute..MiMPi..

Cumakan...aku teringin nak ada header blog balik..tengok blog orang lain, sume ada header blog yang cantik-cantik..sesuai la ngan blog diorang yg cantik. Aku masih belum sampai tahap macam diorang lagi..walaupun begitu, aku still sayang giler kat blog ni..hehe.

bosann...tapi kan, bila pikir hari isnin ni, senyum lebar je..hehe
tak sabarnye!! (^___^)

2 comments:

conangirlz said...

wahhhh..new background!
perghh, nice laaa..soft je color..i like! :)

Dyana said...

tanx atik..hee~
i pon like jgak..tapi xtaw la yg ni kekal sampai bile..hehe. Tik, nampak sgt la aku ni xde keje kn? huhu