Sunday, November 13, 2011

Kembali

Assalamualaikum warga blog dan warga Gambang..hehe


Alhamdulillah setelah pelbagai dugaan, selamat jua aku tiba di bilik kesayangan.. Maaf abah sebab terpaksa tunggu lama kat bas stop. Ciap tertido lagi kat dalam kete. huhu.. Dua jam tunggu bas kat bas stop malam tadi dan dari pagi sampai tengah hari duk mundar mandir cari bas nak balik u da cukup wat aku tersandar sebentar memikirkan ujian dariNya.

Lama tak online guna laptop ni. Weee.. Petang tadi wat 'take home quiz'..tak take home sangat la.. Hari ni baru buat. Hehe.. Pastu tilik-tilik jadual, tetibe cuak.. huhu. Semoga minggu ni permulaan yg baik.. Setiap minit begitu berharga.. Berdebar- debar.. 


Selamat kembali ke hostel teman - teman =)

1 comment:

Ms. Bluesky said...

uhuhuhu..kembali2..
kembali dengan keserabutan, kekalutan. keresahan n so on..ohoiii..
GEMBIRA!*lompat2*