Thursday, June 21, 2012

Dalam diamku

Salam

Good morning

Good afternoon

Good evening

Good nite

Love u

Cukup la lima ucapan tiap-tiap hari.. I'm the busy person. Busy dengan tido ku.. Busy menternak lemak. Huhu. Qualiti lagi penting dari kuantiti kan?

Sangat hipokrit la aku.. heh! Apa lagi yang boleh aku katakan selain dua perkataan ni? Kadang-kadang hipokrit itu perlu =)

I'm OK

Lagi pun, aku tak bayar gaji untuk orang spend time die kat aku.. Tak de nye dalam kontrak keje, kena check enset every minute. So, kena la keje elok-elok.. 


Agaknya, nati aku da keje macam tu la ek? Ermmm malas la nak pikir.. Nak tito balik. I'm the princess who sleep for a thousand years. Wake up me when you really really miss me...*berangan*


Sebelum sambung tito..layan lagu dari Najwa Latif.. aku jumpa kat youtube suatu ketika dulu..

mungkin kita pernah rasa tentang cinta
yang takdirnya bukan untuk kita
mungkin ini adalah cara meluah cinta
tanpa berkata atau berpandang mata
mungkin aku..mencintaimu
walaupun engkau tak pernah tahu
mungkin aku.. mencintaimu
tanpa lelah ataupun jemu
I'm sorry but i love you
I'm sorry if i miss you
even if i can't have you
you know i'll always be there for you
mungkin kita tak bersama untuk takdirNya
tak mengapa asal kau bahagia
biar aku.. mencintaimu
biar tiada siapa yang tahu
biar aku.. mencintaimu 
dalam diam ataupun bisu