Friday, January 16, 2009

yyyy????

Hari ini merupakan hari yg dinanti- nantikan. Hari pertama aku sertai permainan bola baling. Dah 2 kali sesi latihan ini di tangguhkan disebabkan cuaca yg tak mengizinkan. Mungkin aku terlebih excited..ini kerana aku tak pernah maen game ni sebelum ni. Aku nak sangat2 cuba maen. Dan akhirnya hari ini tibalah jua.
Firstly kitaorang buat warming up dulu. Jogging round court. Tak sampai pun 10minit, dah semput. Ye la, dah lama x wat exercise ni.. Then, akak 2 ajar cara-cara sambut dan baling bola. Maen punyer maen, entah macam mana silap sambut bola 2, terkena kuku jari telunjuk aku. huhu sakit!!! naseb baek tak patah kuku ni. Rupa- rupanya cara aku sambut bola tu salah.. silap aku juga. Bab paling best bila kitaorang dah stat maen game tu. Cukup- cukup 2 buah kumpulan n the game begin. Game ni memang la best, tapi yang tak best nyer aku la. Aku tak dapat bagi performance yg baek. Cian kat akak tu, die yang bagi aku tips macam mana nak go on dalam permainan tu. Tapi aku still wat kesalahan gak.
Eeeeiii rasa geram gler.. Tak puas maen coz aku tak dapat chance nak shoot pn. Mungkin ada orang akan kata, biasalah kalau mula-mula join, tak berapa pandai lagi.. Tapi aku still tak puas hati gak. Kawan aku pn baru join gak, tapi kenapa die boleh je perform yg terbaek. Aku jer yang macam ni. Aku memang selalu macam ni. Tak bagus dalam semua bende. Tu yang selalu buat aku sedih. Aku tak boleh saingi diorang baek dalam akademik mahupun sukan ni. Y aku tak boleh nak saingi mereka? or sama taraf dengan mereka? Ni yg akan buat aku rasa down sangat- sangat..

2 comments:

Anonymous said...

bkpo 2 na bunyi sedih jah 2 huhu
xpo2 na..baso dio la 2..ado la naik trun kito ni..xkei nk dk atah sokmo kei..jd riok pulok..supo jah na mnusia ni..kya dunia pn ttap taraf sma je di mta ALLAH..jgn pk g2 lagi dey..sedih ugok ni huhu

::siNaraNbuLaN::

dayang said...

xtau la ma.. ari first maen pn dh rse nak give up. Huhu.. Skarang bile dah exident, lagi r tak nak maen. Dah serik..n fobia.Yup, btul tu..I promise i will not cry again. Bru je dapat semangat baru.. Tanx =)