Thursday, July 29, 2010

benci!!

benci = sukew

btol ke statement tu?? entah..orang kate btol. Sangat-sangat benci bila meeting abes lambat..sangat-sangat benci bila jumpa sorang budak tu..selambe je tak masuk meeting..sangat -sangat benci bila balik dari meeting terus tido...sangat-sangat benci bila bangun tido, pagi tu ad a kuiz..assignment la..test la..macam-macam..sedangkan aku tak sempat pun nak prepare tuk itu. Dan pagi itu berlakulah kekalutan dan ketensionan keteramatan...seperti hari ini..haih!! sape-sape yang rasa statement kat atas tu btol..jangan segan silu tuk tukar perkataan benci kepada perkataan sukew. huhu

Wish me luck ek..huhu.

Nak propose kt KE..meeting kejap da la..banyak komitmen lagi ni...dan tido itu penting.haha..tp..kalau aku berani la..ngee~


antara geng-geng yang slalu tido lambat..

No comments: