Monday, August 2, 2010

TEST 1

Aiyyakkk...tak taw macam mane nak explain. Ujung minggu lepas aku meninggalkan bumi Gambang kejap..konon-kononnya nak melupakan segala kekalutan di sini. Besh + Excited+ Tired= happy..hehe. Sedar tak sedar itu merupakan test 1 aku..huhu. Test ni sangat berbeza dari test-test yang pernah aku ambil sepanjang hidupku. Test ni bukanlah test bertulis ataupun test speaking. Agak cuak gak la..huhu. Pengadilnya terdiri daripada orang-orang penting yang suatu ari nanti akan melengkapi hidupku..InsyaAllah..

Keputusannya..tersangat la teruk..huhu. Adess..malu kejap. Tak penah-penah jadi macam ni. Patut la rasa tak sedap hati semacam je. Nak tergelak pun ada gak. huhu. Walau ape pun..Makacih banyak-banyak wat mereka yang ku sayang..terutamanya kamu!!

Jap..nak bagitaw gak...aku dapat hadiah lagi..huhu. Suke-suke. Ermm harap-harap dapat turun sana lagi. I-city tu cantik..view dari dalam bas je..huhu
[menunggu tuk beberapa saat..minit..dan jam..ntah la..tak sempat kira lagi. huhu]

No comments: