Wednesday, March 23, 2011

Wedding Picture

Wah..ari ni nak bercakap pasal wedding picture..wedding aku kah? huhuhuhu..lambat lagi doh. Grad tak lagi..Keje tak lagi..Rumah takde lagi..Duit simpanan tak cukup 10ribu lagi..dan yang penting ilmu tak cukup di dada lagi (~_~"). 

Tak kesah la..walau pun bukan aku punyer wedding, tapi aku suka sangat tengok dan membelek2 gambar2 kawin..cantik...seyes smart! Kadang2 rasa macam day dreaming pn ada. hehe. Ramai team2 photographer yg hebat amek gambar kawin.  Ni salah satu photographer yang aku suka. Gambar die sangat nice. 

sweet tak? sweet tak?

ni majlis perkahwinan Ayu Raudhah? Sape tak taw? Lawo..seyes!

Ok..dah la berangan..jom wat keje..kalau nak tengok banyak lagi gambo, sila la ke fb Asmady Ahmad

Have a nice day! (^___^)

Special wish to NIK NOOR ASMA BT NIK WIL...
SeLaMaT HaRi Lahir..Moga sihat selalu dan sentiasa di bawah payung rahmatNYa
Ma..Tanx for everything..hehe
  

3 comments:

~conangirlz~ said...

amboiiii..dah pk psl kahwen ke??kekekeke..dah da aim la 2 mne photographer utk wedding ko nnt en..hehe..snng cter, amik acak je..kahkahkah..membe2 maybe da diskaun..kekekeeke..

dayang_na said...

hehe..ko ni..aku mane pk lagi psal tu (blushing)...bab menyakat aku no.1..
aku sebenarnya, nak bg cdgn kat ko la..mane taw nati ko boley guna khidmat photographer tu..huhu

~conangirlz~ said...

hahahahahahaa..dan2 ak lak y kena en..hahahaha..padahal ko mmg dh rncng en..ak mmg suke sakat org =P..nnt, ko akan tersenyum je ble ingt kenangan2 nie sume..kahkahkah..