Sunday, January 20, 2013

Counting days

Salam..

Hari ni mood lebih baik =)

Eh, jap lupa nak citer..secara rasminya aku da resign 14hb januari hari tu.. Yes! hehe..
Terima kasih dan gudluck buat kawan-kawan..amed, mila, huda n da geng..
selamat tinggal customer yang selalu marah-marah..maaf yer, saya bukan technician..
selamat tinggal customer yang baik-baik, suka borak ngan korang..masalah settle, kami pun senang

Malam tu jugak bertolak balik ke kampung halaman tuk mnguruskan urusan penting. Walaupun hati berbunga-bunga dapat resign, hati tak lari dari risau memikirkan nasib pada masa hadapan. Aku ingin meminta maaf buat insan-insan tersayang, jika keputusan ini menyerabutkan lagi otak.. especially my parents ngan myfuturehusband..

erkkk...jap-jap..tetibe futurehusband kan?

Ehem..

20hari lagi untuk saat yang ditunggu, impian yang dibina bersama menjadi kenyataan..Nati kita buat countdown sama-sama ek.. tak cukup nafas ni.. rasa macam kalut semacam je. Mimpi kah aku?

love the design

Semoga segala urusan dipermudahkanNya..

Selamat malam semua..bermula la aktiviti tido awal..=)


#notebook ni kecik sangat..tetibe mish mylaptop

1 comment:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hehe..eksaiteddddd...
enjoy bujanggg puah2 na..
pahni gakk nok jadi mok ore doh hehe