Wednesday, February 20, 2013

new chapter

Salam sayang =)

Cakk..hehe. Akhirnya dapat juga menaip di blog kesyangan ni.. Entri lepas kononnya nak countdown wedding, tapi terpaksa countdown sorang-sorang sebab tenet tak de..huhu. Sekarang ni tak payah susah-susah nak countdown sebab majlisnya dah selamat dilangsungkan pada 9hb feb 2013 & 16hb feb 2013 tempoh hari.. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.... Terima kasih umi, abah, adik-adik, family, sanak saudara, family suami, teman-teman dan mereka-mereka yang telah mendoakan kami. 

Fasa baru hidupku bergelar isteri..*wondering*
Minggu pertama lepas kahwin masih rasa betul ke ni? mimpi kah? huhu
Alhamdulillah, terima kasih En suami =)

Hari ni dah 3 hari duk rumah baru..3hari 3malam belum siap lagi kemas rumah..*sigh*
Disebabkan menjadi suri rumah sepenuh masa buat sementara ni, duk la kat rumah sorang-sorang..wuwu. Dapur dah siap kemas..hari ni hari pertama nak masak kat dapur tu..masak ape ek? Mak sedara aku bagi suggestion terbaik punya, resepi telur..setiap hari menu utama telur. Yela, dari kecik sampai besar masak megi je tahu..google resepi je, tapi buat ke tidak? huhu

Selamat bereksperimen la teman-teman kat ump, aku bereksperimen kat dapur dulu.. hehe

my En.suami =)

5 comments:

syamim said...

na slamat pengantin baru..
upload laa gmba byk sket nk tgk
hop umh na ng hop umh abe me skali.huhu

Dyana said...

makacih mim..
insyaAllah..
malu nk upload gambar byk2..huhu

zarif aufa said...

congrat dyana
sori deh xdpt g,
kekangan kerjaya, ewah
slmt pgntin bru hingga ke syurga

ABU BAKAR @ BURN said...

weeehuuuu
tahniah beb....
hahaha
eh, sori x dapat datang dyana..
jauh sgt laa, "alasan je aku nie"..
hakhak..
neway.. selamat kawen dan kekal ke akhir hayat hoi hoi..

Dyana said...

@zarif aufa
ecece..xpe..org brkerjaya..t duit byk blanja ak ek.huhu

aminn..makacih pojan =)

@ABU BAKAR @ BURN
makacih burn..xpe..t ad rezeki boley jmpa =)

aminn..